Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Gayrı bir anlatımla yangın holüne açılan bapda, yangın holüne girerken menteşe sağda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Bu doğrultuda devlet bile hizmet veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine muvafık bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin mutabık onay olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri zirdaki şekilde sıralanabilir:

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat başka kapı imalatları kabil bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Başkaca, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, tatminkâr şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye akort ve isabetli eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir nöbetçi da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha ali bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve elan az onarım gerektirir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda yangın kapısı binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanır.

Yangın ve ivedi hâl anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söyleyiş edilen bu karakol bazı modellerde normal kapı koluna benzeşim. 

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın gibi ivedi durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini mideeriye hapseder.

Report this wiki page